Gå till innehåll
FOTO OCH FILM

Dan Steinland 2012–2015

Vem är jag?

Medlem i kommittén sedan 2012. UV-fotoprofil: Nattdyk, poolfoto (babysim). Född och uppvuxen i Norberg i norra Västmanland. 2006 introducerade en vän mig i dykningens värld. Jag började att gå en NAUI-utbildning i Fagersta, och redan efter mitt femte dyk hade jag en liten kompaktkamera med mig. Efter något år konverterade jag till CMAS och har nyligen blivit enstjärnig instruktör i min hemmaklubb Hedemora SDK. Har hunnit med cirka 185 dyk vid det här laget. Nytt jobb och dalkulla gjorde att jag 2009 flyttade till Borlänge där jag bor nu med fru och vår dotter.

Till vardags arbetar jag med kvalitetskontroller, återkommande kontroll av gasflaskor, service av dykutrustning och kör lite taxi då och då. Jag trivs i vattnet och fotograferingen där är ett stort intresse, det är inte mångadyk som inte kameraklumpen är med ner. Favoritfotografering är nattdyk och babysim.

Vad vill jag?

Min ambition med UV-fotokommittén är att fler ska få upp intresset för UV-foto och utvecklas på samma sätt som jag har med hjälp av mina vänner och kontaktnätet inom SSDF

Publicerad: 2022-11-26

Senast uppdaterad: 2022-12-21