Gå till innehåll
FOTO OCH FILM

Kanske du???

Ingvar Eliasson

HÖR HÄR: UV-foto och UV-film har alldrig varit så tillgängligt som nu! Idag har en stor andel av alla dykare, både fridykare och apparatdykare, en kamera med sig ned under ytan! Många är nöjda med att kunna ta enkla foton eller filmsnuttar för att visa vad de varit med om, men efter hand vill också många bli bättre på att dokumentera den magiska undervattensvärlden! Då kan man ha glädje av att utvecklas tillsammans med andra fotografer och filmare!

Är du en person med intresse för att vara med och utveckla FOTO OCH FILM inom SSDF? Vi behöver förstärka vår kommitté med en eller flera nya krafter, både för att föryngra och för att få in litet nya idéer och nytt engagemang! OK, och vad innebär det då att jobba i Foto- och filmkommittén? Vi kan dela in det några huvudområden:

  • Att skapa aktiviteter för foto- och filmintresserade dykare i våra klubbar runt om i landet (workshops, temaresor och liknande, där medlemmar från flera föreningar kan delta)
  • Ge stöd åt klubbar som vill skapa egna aktiviteter för sina nedlemmar.
  • Att arrangera Svenska Mästerskapen i UV-foto och även tävlingar i UV-film.
  • Att medverka i förbundets centrala arbete med frågor relaterade till Foto och Film, vilket kan handla om att ta fram utbildningsmaterial, och att bidra till SSDF:s närvaro i olika media,inklusive tidningen DYK och vår YouTube-kanal.

Vi behöver också en person som kanske är mera intresserad av och gärna även har erfarenhet av föreningsarbete, som kan tänka sig att bli ordförande i kommittén efter mig.

Självklart kommer vi som är med i kommittén idag att välkomna nya medlemmar med en bra introduktion och coachning!

Om du känner dig nyfiken, så kontakta gärna mig direkt, så kan jag berätta mera. Skriv gärna ditt telefonnummer när du mejlar, så ringer jag upp. Vi hörs!

Hälsningar Ingvar

Ingvar Eliasson

Ordförande, Foto- och Filmkommittén

Publicerad: 2023-10-22

Senast uppdaterad: 2023-10-23