Gå till innehåll

FOTO OCH FILM

Aktuellt

SVENSKA MÄSTERSKAPEN
I UV-FOTO 2023

FINALEN ÄR NU AVGJORD!
Guld: Andreas Kron
Silver: Fredrik Blomqwist
Brons: Maria Ferm

NORDISKA MÄSTERSKAPEN
I UV-foto 2023

Värdland: DANMARK
Sista inlämningsdatum:
1 november 2023

SVENSKA MÄSTERSKAPEN
I UV-FOTO 2024

ÖPPEN FÖRFRÅGAN
Vi söker arrangör av SM 2024

FOTO OCh FILM

De flesta som dyker brinner av iver att locka med sig andra ned i denna fantastiska värld, fylld av mystik, spänning och utmaningar, men också frihetskänsla och skönhet som gör en ödmjuk inför naturens storhet! Att fotografera eller filma i vatten innebär att anta utmaningen att fånga denna känsla, dessa stämningar och miljöer, dessa för oss ibland så intrikata livsformer, revens färgprakt eller de marinarkeologiska fynd som bildar frusna ögonblick ur historien, och skapa konst och dokumentation som kan komma även torrsimmare och landkrabbor till del! I denna del av SSDF:s webbplats hittar du mer om vad vi i SSDF:s Foto- och filmkommitté gör när det gäller foto och film i akvatiska miljöer! Vi vill vara med och utveckla UV-foto och UV-film i Sverige!

Utvalda bilder

Här visas en slumpmässig bild ur vårt galleri av UTVALDA BILDER. Bara att njuta! Vill du själv bidra med en bild? Klicka här för mera info.

Finalen i SM i UV-foto har just genomförts! Därför visar vi SM-bilder här en bit in på hösten. Men du kan fortfarande skicka in egna bilder, vi återgår till att visa inskickade bilder och tar då med allt nytt som kommit in. Mera om resultatet i SM hittar du här.

sponsorer AV SM I UV-foto 2023