Gå till innehåll
FOTO OCH FILM

Annika Persson

Jag har valt en blandning av olika bilder. Några är gamla goda bilder som fortfarande är favoriter och minnen för livet, medan andra är lite nyare. Jag har haft en liten “paus” med fotografering men har senaste året blivit inspirerad att damma av kameran igen. Kanske det är någon bild som just du tycker är inspirerade?

Om Annika

Medlem i: DK Sjökorna, Malmö SDK och Drøbaks undervannsklubb i Norge.

Dykt sedan: 1994

UV-foto sedan: 2007

Om mitt fotograferande: Jag gillar utmaningen att ta bilder i olika miljöer och samtidigt skapa trevliga minnen från dyken.

Jag har varit med Foto SM mer än 10 gånger och nu senaste åren som parkamrat till Patrik Kolmodin. Jag är fortfarande lite stolt över mina guldmedaljer i vidvinkel två år i rad, med manetmotiv.

Min helt klart trevligaste bild är med säl och dykare från Farnes Island. Den fick pris i en internationell tävling för en del år sedan. Parkamraten Roger Carson och jag hamnade då på en all inclusive resort i Honduras som pris.

2023 var jag med för första gången som tävlande i Norska mästerskapet. Här var det temaklassen som fick bäst placering. Ska jag välja, så tycker jag svenska mästerskapet är trevligast och mest lärorikt, kanske för att det blivit en liten tradition.

Webbplats:

https://www.AnnikaPersson.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.