Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet
En bild

Peter Johnsen

Vem är jag?

Jag är född 1964 och tog mitt Snorkeldykarbevis 1978 hos Juniordykarna, efter en paus på lite över 20 år och kom jag tillbaka till klubben 2009 och började fridyka regelbundet. Jag är instruktör och instruktörsutbildare inom CMAS One-Three star Apena Diver och CMAS One-Two Star Pool Diver, jag är fridykningsdomare inom både AIDA och CMAS och jag har tävlat lite sporadiskt genom åren. Tillsammans med Anders Lundberg och Peter Boivie tog jag fram vår lärobok i fridykning: På ett andetag. En bok om fridykning. Som används som lärobok för alla CMAS fridykningskurser. Min hemmaklubb är DK Juniordykarna i Göteborg.

Min roll i kommittén

Att tillsammans med Christer Svanberg ansvara för samtliga fridykningsutbildningar både CMAS-kurserna som nämns ovan och SSDF Steg 1-3, inklusive instruktörsutbildningar.

Vad vill jag?

Planen de närmsta åren är att föra in verktyg och lärdomar från CMAS-kurserna ut till Steg 1-3-instruktörer runt om i landet. Genom att tillsammans med lokala klubbar arrangera Advanced skills-helger där vi utbildar Steg 1-3-instruktörer och sportdykarinstruktörer till CMAS One Star Pool Diver, tror vi att klubbarna kan börja erbjuda en intressant åretrunt-träning för både ungdomar och vuxna.

Hur når man mig?

E-post: johnsen.peter@ssdf.se

Publicerad: 2023-08-28

Senast uppdaterad: 2022-11-02

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala