Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet
En bild

Linda Zellner

Vem är jag?

Jag föddes i princip in i Sportdykarförbundet och har fridykt så länge jag kan minnas. Så snart jag hade rätt ålder inne tog jag mina dykcertifikat i rasande fart och reste världen över för att upptäcka nya dykmål och framförallt det marina livet. Min stora fascination är hajar och att fotografera dessa. Gillar all typ av dykning och dras av någon anledning till större djup, inte för att det finns mer att se alla gånger utan för att jag gillar känslan.

Är medlem i Y-town Diving Team där jag är aktiv instruktör både inom fridykning och dykning. Ideell verksamhet har alltid legat mig varmt om hjärtat, säkert för att jag är uppväxt med det och alltid har gillat gemenskapen. Har varit ordförande i Fridykningskommittén i många år men känner nu att jag vill utveckla andra sidor av mitt dykintresse och därför lockade TK mig.

Min roll i kommittén

Jag koordinerar kommitténs arbete kring nya utbildningar, ser till att vi följer vår plan och bistår med korrektur och förslag på materialupplägg.

Vad vill jag?

Bidra med de erfarenheter jag har med mig från mitt ordförandeskap inom FK och förbundet, fortsätta att utveckla våra utbildningar och inspirera andra att dyka säkert.

Hur når man mig?

E-post: linda.zellner@ssdf.se

Mobil: 0709-408849

Publicerad: 2023-08-28

Senast uppdaterad: 2022-11-02

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala