Gå till innehåll
FOTO OCH FILM

Workshop UV-foto 2024 på Gozo, Malta INSTÄLLD

Blue Hole, Gozo. Foto: Ingvar Eliasson

Blue Hole, Gozo, Malta

*** INSTÄLLD / CANCELLED ***

Tyvärr blev det för få som anmälde intresse.

 

31 augusti–7 september 2024.

En resa i samarbete med Dansk Sportsdykker forbunds UV-foto & Videoudvalg, öppen för medlemmar även i Norge och Finland!

Nivå: CMAS 2* eller motsvarande. Öppet för alla fotointresserade, oavsett typ av kamera och tidigare erfarenhet.
Max 12 deltagare. Pris från € 832 (se anmälningssidan för alternativ).

Senaste datum för anmälan: 15 april 2024 (förlängd)

Vi gör det tillsammans!

Vi laver denne tur i samarbejde med Dansk Sportsdykker forbund.

Vi gör denna resa i samarbete med Dansk Sportsdykker forbund.

Workshopen är öppen för alla som är medlremmar i föreningar som är anslutna till respektive lands sportdykarförbund och därmed har giltig gruppförsäkring.

Detta är en workshop för dig som vill träna och utveckla ditt fotograferande under vattnet. Den äger rum 31 augusti–7 september 2023 på den vackra ön Gozo, den mindre och mera nordliga av Maltas två huvudöar i Medelhavet. Klarblått vatten med en temperatur runt 26–28 grader. Upplägget är en intensiv dykvecka med två dyk om dagen, kombinerat med gemensamma bild- och filmdiskussioner, utbyte av erfarenheter, utrustnings- och redigeringstips, mm. Det blir varierade, landbaserade naturdyk under hela veckan utom en dag, då det blir båtdyk på vraket P31 vid ön Comino.


Dyk på vraket P31, Gozo, Malta

Ingvar Eliasson, ordförande/formand i Foto- och filmkommittén i SSDF och Rune Boesgaard Platz, medlem i UV-foto & Film-udvalget i Dansk Sportsdykker Forbund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., kommer att leda resan och workshoppen tillsammans, och erbjuda litet teman och utmaningar, men den är i första hand att betrakta som en workshop där vi umgås, inspireras och lär av varandra. I första hand önskar vi att dykpar anmäler sig, fotograf plus assistent eller två fotografer är ok. Dykparen delar rum. Vi kommer att bo i hotell centralt i Marsalforn, nära dykcentret Calypso Diving Centre Länk till annan webbplats., som kommer att stötta med dykledning, transportlogistik och fyllning av luft/nitrox. Från SSDF har vi goda erfarenheter av samarbete med detta dykcenter och har kört liknande workshops med dem tidigare, senast 2022.

Gozo 2012. Foto: Ingvar Eliasson

Workshopen gäller max 12 deltagare. Priset för workshopen är ca € 820 per person vid delat rum. Övriga prisalternativ hittar du på anmälningssidan. I detta ingår all dykning inkl transporter till och från dykplatser, boende inkl frukost/morgenmad, och transfer till och från flygplatsen. Till detta kommer resekostnad till och från Malta, och övriga måltider som vi betalar själva. Mellan dyken äter enkelt medhavt eller från matställe vid dykplatsen, sedan finns det gott om restauranger i hamnområdet där vi kan äta på kvällen. Det är inte särskilt dyrt.

Du ansvarar själv för bokning av resan till och från Gozo, men du kan få förslag på lämpliga tur- och returesor från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, oslo och Helsingfors.

Workshopsteamet har redan en egen grupp på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där vi kan presentera oss för varandra, och diskutera önskemål, idéer och förväntningar inför resan.

VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG!

Rune & Ingvar

Rune Boesgaard Platz

UV-foto och filmudvalg, Dansk Sportsdykker Forbund

Ingvar Eliasson

Ordförande, Foto- och Filmkommittén

Publicerad: 2024-01-25

Senast uppdaterad: 2024-04-18