Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Karlskoga SDK 60 år

Den 30 september 2023 bjöd Karlskoga Sportdykarklubb in till 60-årsjubileum.

Klubben bildades den 19 januari 1960 och fyllde därmed 60 år mitt i pandemin. Detta gjorde att föreningen valde att skjuta på firandet och 2023 var det dags. 3 år för sent, men väl värt väntan.

Firandet startade i badhuset med workshop kring Apnea. Ett fridykarsätt som klubben vill introducera i sin verksamhet. Instruktörerna Johan Jontén, Hasse Fogelberg och Jonas Wikström kom till Strandbadet och höll i workshopen vilket var en väldigt uppskattad förmiddag. Det var ett 20-tal personer som deltog.

Workshop med Karlskoga SDK.

Framåt eftermiddagen och kvällen blev det jubileumsfest i Logehuset i Karlskoga. Ett femtiotal personer deltog och det serverades god mat och dryck.

Åke och Olle, väl kända i föreningen, höll i det musikaliska med ett musikquiz och egen repertoar. De fick även hjälp av några medlemmar med låttexterna ibland.

Under festen delades det ut 10 förtjänsttecken till väl värda personer som jobbat ideellt under många år och lagt ner mycket energi på olika delar i föreningen. Camilla Berglund från SSDF var på plats för att dela ut märkena samt berätta lite om förbundets planer framöver och hur vi kommer jobba och satsa de närmsta åren. Läs mer... Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utdelning av Förtjänsttecken 2023.

När klubben firade 50 år gjordes en Jubileumstidning som är väl värd att läsa. Den visar klubbens verksamhet genom alla år.

Läs tidningen här... Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stort Grattis till er förening och era ideella krafter! Tack för att vi fick dela denna kväll med er!

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala