Gå till innehåll
TÄVLINGSFRIDYKNING

SM i poolfridykning avgjort

Atleter och funktionärer från SM i poolfridykning 2024

Den 22-24 mars arrangerade Örebro Sportdykarklubb SM i poolfridykning 2024. Det var ett välarrangerat arrangemang och TFK vill rikta ett stort tack till Mattias Göthberg som projektledde det hela, samt alla funktionärer, domare och säkerhetsdykare som hjälpte till.

Stockholm Apneas David Spreitz Elings samt Paula Johnsson plockade ett flertal guldmedaljer och fick titlarna som svenska mästare i poolfridykning genom guldmedaljerna i totalpoängen för herrar respektive damer. Juniordykarnas Jeanette Molnar tog hem segern i STA och kan nu titulera sig svensk mästare i andhållning. Linköpings sportdykarklubbs Oskar Särnholm tog hem herrguldet i DNF. Se alla resultat från tävlingen på https://officialtop.org/events/30/results Länk till annan webbplats.. Tävlingen livestreamades och kan även ses i efterhand: https://www.youtube.com/@svenskasportdykarforbundet/streams Länk till annan webbplats.

Vi är väldigt glada över att SM nu hölls på våren, såsom det var innan corona-pandemin. Många fridykare fokuserar mer på djup under sommar och höst, och tränar pooldisciplinerna under vinter och vår. Så från och med nu kommer atleter kunna lägga upp ett bättre träningsschema över året.

Publicerad: 2024-03-29

Senast uppdaterad: 2024-03-29

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala