Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet
God Jul 2023

Mats Gunnarsson invald i CMAS Technical committee

SSDF och Sverige tar plats i CMAS Technical committee och förstärker sitt internationella arbete.

Vi kan med glädje meddela att vi har fått svensk representation genom Mats Gunnarsson i CMAS Technical committee. Mats har en lång bakgrund i vår egna tekniska kommitté inom SSDF och vi är säkra på att han kommer företräda oss väl även i de internationella sammanhangen.

Detta stärker SSDFs internationella prägel och arbete ytterligare, då vi sedan tidigare även har svenska representanter i både CMAS Visual commission genom Lasse Gustafsson samt i CMAS Underwater Rugby commision där Maria Melin Wittberg är verksam.

Det känns oerhört positivt att Svensk Dyksport är så attraktiv och kan få fram kandidater och efterfrågade kompetenser i det internationella rummet, där vi kan vara med och påverka och driva på utvecklingen inom undervattensidrott ur flera olika perspektiv, säger generalsekreterare Kristian Gunnarsson.

Publicerad: 2024-01-11

Senast uppdaterad: 2024-01-11

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala