Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Förbundsmöte - våren 2024

Nominera till SSDF:s valbara styrelseposter

Nästa förbundsmöte är närmare än du tror!

Valberedningen jobbar aktivt med rekrytering av nya medlemmar till styrelsen. Detta arbete påbörjas i princip efter förbundsmötet och sträcker sig över 2 år, tills vi kan presentera våra förslag inför nästa förbundsmöte.

Som styrelsemedlem väljs man inledningsvis för en tid på 2 år och då ingår man i en grupp på 8 personer som planerar aktiviteterna i förbundet. Denna grupp får gärna bestå av personer från olika grenar, med olika talanger, och som brinner för dykning.

Vår uppgift nu är att hitta kandidater som vi kan nominera till 3-4 valbara poster. Vi arbetar enligt demokratiska principer och våra ledord är ”Frihet under ansvar”. En bra kandidat har en positiv, samarbetsorienterad inställning och ett intresse av att göra något bra för SSDF:s medlemmar. Det ska vara roligt att planera och genomföra aktiviteter inom Dyk-Sverige!

Du är välkommen att höra av dig till oss, vare sig du har en kandidat som du vill föreslå eller själv är intresserad av att bidra till vår fina gemenskap. Vi vill ha namn och telefonnummer till dig och till personen som du nominerar. När vi fått nomineringen kommer någon i valberedningen ringa till dig för att få veta mer om personen du nominerat. Vi kommer sedan att ringa till den personen och prata om ett eventuellt framtida engagemang i förbundet. Det värsta som kan hända är att personen känner sig uppskattad men tackar nej!

Vi ser fram emot att höra från dig! Mail: valberedningen@ssdf.se

Valberedningen består av Rikard Carlsson, Ulf Eriksson, Karin Nillius, Tommy Håkansson och Kathrin Tengsand.

Valberedningen SSDF

Publicerad: 2023-09-13

Senast uppdaterad: 2023-09-14

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala