Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Kansliet satsar på förbättrad kommunikation och ökad kontakt med föreningarna

SSDF ändrar lite i laguppställningen och välkomnar samtidigt Emma Olofsson till kansliteamet under en begränsad period, med start den 1 september.

Generalsekreterare Kristian Gunnarsson väntar tillökning i familjen och kommer vara föräldraledig vecka 34-35. Kristian kommer även från den 1 september att gå ner i tid och arbeta 80% i samband med att han ska etablera ett eget företag i Västervik.

I samband med det procentuella bortfallet på kansliet och med lite tillskott via bidrag har vi under sommaren rekryterat Emma Olofsson på 50% som kommunikatör/administratör till Svenska Sportdykarförbundets kansli. Emmas primära uppgifter kommer bestå i att dels ta ett helhetsgrepp kring förbundets förberedelser inför förbundsmötet 2024 som kommer äga rum i slutet av april, samt koordinera och ta fram tillhörande dokumentation och handlingar.

Därutöver har Emma en bakgrund inom kommunikation, formgivning och marknadsföring som kommer väl till pass i det fortsatta arbetet. Emma inleder sin visstidsanställning den 1 september, som sedan fortlöper till och med den 30 april 2024. Emma har sin hemvist i Västervik, vilket också underlättar arbetet med förbundsmötet i dialog med förbundets generalsekreterare.

Kristian kommenterar rekryteringen så här: ”Jag tycker det är jättekul att Emma ska börja hos oss! Med hjälp av hennes kompetens kan vi bli bättre på att synas, höras och kommunicera på ett enkelt, tydligt och mera självklart sätt, vilket säkerligen kommer att uppskattas av våra medlemmar och det är viktigt för förbundet. Emma kan hjälpa oss att stärka bilden av SSDF som förbund för undervattensidrott ytterligare. Hon kommer även att vara delaktig i att få ordning och reda på våra arbetsflöden och vår dokumentation, så att vi kan komma ifatt med detta. Som ni förstår så blir Emma ett värdefullt tillskott till teamet på kansliet. Välkommen Emma!”

Emma Olofsson

Vi hälsar Emma varmt välkommen till Svenska Sportdykarförbundet, som ni når på emma.olofsson@ssdf.se från och med den 1 september.

Publicerad: 2023-08-28

Senast uppdaterad: 2023-08-29

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala