Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Ny generalsekreterare

Förbundet har anställt en ny generalsekreterare.

Kristian Gunnarsson, som han heter, börjar så smått i mars för att arbeta heltid från april.

Nedan får ni en personlig presentation av Kristian.

Jag heter Kristian Gunnarsson och bor med sambo och två barn i skärgårdsstaden i Småland, tillika årets sommarstad, Västervik. Jag är föräldraledig för närvarande och har under denna ledighet lämnat Stockholm för att komma närmare skärgård, skog och natur.

Jag kommer närmast från en roll som kanslichef på Gymnastikförbundet Öst, som är en regional del av förbundet och där jag ansvarat för verksamhet och utbildning inom upptagningsområdet Stockholms län och Gotland, med cirka 140 föreningar och 50 000 medlemmar. Jag är utbildad inom det idrottsvetenskapliga fältet med fokus på organisation, ledarskap och lärande. Jag har även tidigare engagerat mig inom Svenska Danssportförbundet där jag verkat som elit- och landslagsansvarig på ideell basis under en period.

Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet att axla rollen som förbundets generalsekreterare och jag tror vi ska kunna uträtta många bra saker tillsammans med min erfarenhet och nätverk inom idrotten, tillsammans med styrelsens, kommittéernas och övriga kansliets kunnande kring undervattensaktivieter. Jag ser fram emot många bra samtal, möten och samarbeten framöver när jag tillträder min tjänst på deltid den 15 mars och på heltid den 1 april. Nu har jag även ytterligare en anledning att damma av mitt gamla dykarcertifikat.

Vi ses ute i verksamheten!

Vi hälsar Kristian varmt välkommen till förbundet!

Publicerad: 2021-12-15

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala