Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

SM i UV-foto 2020 är avgjort

Årets SM i UV-foto är avgjort! Gratulerar till Fredrik Blomqvist med parkamrat Andreas Kron som blev svenska mästare!

SM i UV-foto 2020 är avgjort Fredrik Blomqwist med parkamrat Andreas Kron, båda från DK Sjökorna, är svenska mästare i UV-foto 2020. Silvermedaljen erövrades av Rikard Godlund med parkamrat Elin Godlund. Bronset gick till Ronny Einarsson med parkamrat Sebastian Spora. Årets tema var  . . Juryn bestod av:      
I skrevor och gömslen Länk till annan webbplats.Anders Geidemark Länk till annan webbplats.Cathy Björk Länk till annan webbplats.Ingi Sørensen Länk till annan webbplats.Bilder - Makro Länk till annan webbplats.Bilder - Bild med dykare Länk till annan webbplats.Bilder - Normal/vidvinkel Länk till annan webbplats.Bilder - Tema Länk till annan webbplats.Det kompletta resultatet finns här Länk till annan webbplats.
 
                                                     

Publicerad: 2020-08-24

Senast uppdaterad: 2020-08-24

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala