Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Ansökan om kompensationssstöd öppen t.o.m. fredag

Fredag den 15 maj är sista dagen som föreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.

Fredag den 15 maj är sista dagen som föreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen. Ansökan gör ni i IdrottOnline Länk till annan webbplats.. Behöriga att ansöka är de i er förening som har rollen Ordförande, Kassör eller Idrottsmedel firmatecknare. Om ni har problem att logga in eller komma åt ansökan, kontakta IdrottOnline-supporten Länk till annan webbplats..

På rf.se har man samlat ett antal vanliga frågor om kompensationsstödet Länk till annan webbplats., gå gärna in där och läs på innan ni ansöker. Om ansökan inte är komplett kommer den inte att kunna godkännas.

Er förening kan söka kompensationsstöd om ni har förlorat intäkter eller fått ökade kostnader kopplade till coronakrisen. Till exempel om ni varit tvungna att ställa in ett evenemang enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer eller på grund av regeringens förbud mot stora folksamlingar. För att er förening ska kunna ansöka krävs att ni har förlorade intäkter eller merkostnader på minst 15 000 kronor mellan 12 mars och 30 juni. Stödet gäller enbart denna period.

För ytterligare frågor om kompensationsstödet, kontakta corona@rfsisu.se.


Publicerad: 2020-05-13

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala