Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Kandidater till SSDF:s styrelse sökes!

Det är ett halvår kvar till nästa förbundsmöte, men som vi alla vet går tiden snabbt. Valberedningen ber er nominera kandidater till styrelsen!

Vi kommer att välja in flera nya ledamöter i Förbundsstyrelsen samt en ny förbundsordförande eftersom nuvarande ordförande Henrik Johansson börjar känna att det är dags att föra facklan vidare. Valberedningen vill därför få in förslag på lämpliga kandidater att styra vårt förbund.SSDF är ett förbund av medlemmar för medlemmar. Därför är just ditt bidrag viktigt. Om du känner någon som du tror skulle göra ett bra jobb i förbundsstyrelsen, tipsa oss med namn, klubbtillhörighet, en kort motivering samt kontaktuppgifter till kandidaten. Det absolut värsta som kan hända är att din kandidat tackar nej men blir glad över att ha blivit nominerad, så du har inget att förlora! Ber dig dock att inte nominera någon på Facebook, då det kan få personer att känna sig pressade till något de egentligen inte vill.Att arbeta i Förbundsstyrelsen är roligt och en utmärkt chans att få saker gjorda i förbundet. Det innebär också ett ansvar både mot förbundets anställda och alla SSDFs medlemmar och kräver därför ett genuint intresse och engagemang. Vår drömkandidat vill få saker gjort, samarbetar bra med andra och månar om hela förbundet. Vi strävar efter ledamöter med bakgrund från olika grenar, olika delar av landet och jämn könsfördelning.Vi behöver verkligen din hjälp, så nominera din kandidat till framtidens styrelse!Tillsammans skapar vi det SSDF vi vill ha!Valberedningen kontaktuppgifter hittar du här. Länk till annan webbplats.Mvh Valberedningen 

Publicerad: 2019-08-30

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala