Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Intressepolitiskt program

Riksidrottsförbundet har presenterat ett uppdaterat intressepolitiskt program

Riksidrottsförbundet har presenterat ett uppdaterat intressepolitiskt program. I programmet har man samlat de för idrottsrörelsen viktigaste frågorna där förutsättningarna behöver förbättras och förändras. I denna reviderade version lyfter man fortsatt fram förslag på många olika områden där man ser att idrotten behöver bättre förutsättningar. Sedan 2017, när man presenterade det första intresse­politiska programmet, har flera punkter genomförts av politiken. Man har också med tiden behövt utveckla och revidera några av de punkter som fanns med från början. Programmet är ett levande dokument och be­höver uppdateras med jämna mellanrum. De punkter som lyfts fram har arbetats fram tillsammans inom idrottsrörelsen och vi ser dem som avgörande för att idrottsrörelsen ska fortsatt vara en relevant och stark rörelse i Sverige. Programmet hittas här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2019-01-18

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala