Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Är du verkligen rapporterad?

Vi upptäcker ganska ofta att föreningsmedlemmar tror sig vara rapporterade korrekt till förbundet, vilket visat sig vara felaktigt i flera fall.

När föreningen rapporterar in föreningsmedlemmen till förbundet via licenssystemet (inte att förväxla med tävlingslicens, läs mer om det medlemsrapporteringen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) innebär det att föreningsmedlemmen också omfattas av alla medlemsförmåner, rättigheter och skyldigheter. Detta krävs alltså för att exemeplvis få tidningen Sportdykaren, försäkringen eller tävla för förbundet. 

För att säkerställa att du är rapporterad kan du vara uppmärksam på om du får Sportdykaren. Om du inte får tidningen kan det indikera att du inte är rapporterad. Utgivningstider för Sportdykaren hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Däremot om ni är fler medlemmar i hushållet så erhålles endast en tidning per hushåll. 

Ett annat alternativ för att kontrollera ditt medlemskap är att ringa eller e-posta kansliet. Varmt välkommen att kontakta oss på 08-6996515 eller info@ssdf.se. Glöm inte ange personnummer.

Vi undersöker även möjligheten att göra självkontroll för föreningsmedlemmen. 

Publicerad: 2018-10-16

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala