Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Sverigeresan, en produktion från SVT Sport som uppmärksammar breddidrott

Tillsammans ska vi uppmärksamma det som annars inte syns alla gånger. Det lilla, roliga och udda - men också det starka och känslosamma. Det som finns därute inom svensk idrott, i skuggan av eliten.

Svenska Sportdykarförbundet välkomnar den produktion som SVT Sport nu återupptar. SVT Sport är ute i Sverige under 30 dagar, från 29 maj till 27 juni, och besöker föreningar och idrottsledare som hittat spännande vägar att driva en förening år 2017. Det kan vara ett lag/förening/en idrottare som bryter normer och ny mark. SVT Sport söker nu berättelser. Det som får tittaren att le, förvånas. Det som känns - och finns därute. Det som är "wow", i det lilla. Flagga upp er förening, idrottare eller idrottsledargestalt genom att skicka information till: 

sverigeresan@svt.se Öppnas i nytt fönster., eller 0709371009 Öppnas i nytt fönster.

 Litet som stort. Alla förslag tas varmt välkommet emot. SVT Sport är ute i Sverige under 30 dagar, från 29 maj till 27 juni. Det går att under resans gång följa och kommunicera med SVT på svtsport.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., #sverigeresan. 11 junigår första reportaget av tio i Sportspegeln.Svenska Sportdykarförbundet välkomnar intiativet och ser fram mot spännande reportage från vårt avlånga land - så vackert späckat med insjöar och vattendrag. Dessutom omslutet av hav som SSDF ser från ett underifrån perspektiv - svensk dykning gör skillnad.

Publicerad: 2017-05-22

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala