Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Inbjudan till SSDF djupläger i fridykning samt SM i djup!

Härmed inbjuder SSDF till djupläger i fridykning samt SM i djup i Gullmarsfjorden på västkusten vecka 32.

Den 6 och 7 augusti erbjuds fridykare som är 14 år eller äldre och medlem i SSDF-förening att delta i djupträning på lina och boj (deltagare under 18 år måste ha myndig klubbmedlem med sig). Den 8-10 aug genomförs SM i djupfridykning. Förkrav är 18 år (eller 16 år med målsmans medgivande), samt tidigare tävlingserfarenhet eller Steg 4 kompetens. Frågor om förkrav mailas till: peter.boivie@ssdf.se

Anmälan sker genom att maila namn, personnummer och klubbtillhörighet till info@ssdf.se senast den 1 augusti. Märk mailet med antingen "djupläger", "djup-SM" eller "djupläger och djup-SM". Detaljer om ekonomi och boende är ännu inte fastslagna men alla anmälda kommer att få information efter den 2 augusti.

 


Foto: Tobias Dahlin

Publicerad: 2014-05-12

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala