Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Pågående forskningsstudie

Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet, arbets- och miljömedicin, genomför för tillfället en forskningsstudie, som bl.a handlar om förebyggande av risker under och i anslutning till dykinstruktörsverksamhet.

I den projektgrupp, som har planerat studien ingår bland andra vår förbundsläkare Hans Örnhagen. En inbjudan att delta i denna studie har skickats till de medlemmar som är verksamma som dykinstruktörer. Om du av någon anledning inte erhållit utskickad inbjudan till forskningsstudien, men var aktiv dykinstruktör under 2013 så hör av dig till mats.andren@amm.gu.se.

Publicerad: 2014-04-15

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala