Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Utvärdering av FRIKS

Vid varje FRIKS ber vi er att fylla i en utvärdering – vad händer med dem sen? Arkiverar vi bara dem?

Utvärderingarna används för att vi ska få en känsla för om vi har jobbat med rätt frågor och valt bra teman. Målet med FRIKS är att fortbilda våra ledare och instruktörer kontinuerligt och FK:s ambition är att alltid sträva efter att tillgodose våra medlemmar och utövares behov samt att fortsätta hålla en hög nivå på vår fridykning i Sverige.

Vi läser alla underlagen och Emma, som ansvarar för alla utvärderingar, ser till att göra en gedigen sammanställning av både betygen och kommentarerna för varje pass som hålls. I år fick FRIKS som helhet en stark 4 i betyg ur en femgradig skala. Det är ju jätteroligt att ta med oss och vi är väldigt glada att ni som deltog är nöjda!

Vi fick dessutom mycket konstruktiv feedback från deltagarna och vi kommer att ta hänsyn till denna i den mån det går. Sedan finns det fall där det handlar mer om tycke och smak som är svårt att ta hänsyn till eller förändra med tanke på bredden hos våra deltagare; någon tycker ett pass är intressant och bra medan någon annan tycker det är segt och för mycket repetition. Vi fick synpunkter på småsaker som vi enkelt kan åtgärda med bättre namnbrickor, schema och allmän information.

När det gäller praktiska pass på badet har vår plan tidigare varit att ha detta varannan FRIKS eftersom det ställer höga krav på själva arrangemanget att genomföra det. Svårighetsgraden ökar också med antalet deltagare och om vårt mål nu är att locka 200 personer till FRIKS sätter det stora krav på oss att lösa det. Det finns ju lite olika sätt och vi får se hur vi väljer att göra nästa år.

Tänk på att det är era förslag och feedback som hjälper oss att välja intressanta ämnen och aktiviteter inför kommande FRIKSar!

 

 

 

- Fridykningskommittén

Publicerad: 2013-12-12

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala