Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Mobilt & Modernt

RF lanserar två mobiltjänster för att underlätta föreningsverksamheten!

Appen IdrottOnline

Med den nya appen IdrottOnline får idrottsföreningen tillgång till en gemensam mötesplats där både laget, ledaren och den en enskilde medlemmen får verktyg för att kommunicera, rapportera och administrera sin idrott. Appen kommer att finnas tillgänglig för Windows Phone, Iphone och Android. Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

SMS-tjänst för föreningen

RF lanserar en ny SMS-tjänst för föreningar kopplad till IdrottOnline. Tjänsten ser till att gruppledare enkelt kan skapa SMS-grupper inom föreningen - det kan vara för laget, träningsgruppen eller styrelsen. Ledaren når alla i gruppen med ett enda SMS. Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2013-02-26

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala