Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Förlaget flyttar

Imorgon, 5 juni, är sista dagen att göra din beställning!

Förbundsstyrelsen har beslutat att lägga ut förlagshanteringen på entreprenad för att effektivisera hanteringen och öka servicen. Förbundets material som tidigare skötts och skickats från kansliet i Farsta kommer att flyttas till Holmbergs i Malmö i juni.
 
Sista datum att beställa material via SSDF:s kansli är den 5 juni för att leverans ska ske innan flytten går. Ordrar som kommer in efter det kommer att expedieras efter den 1 juli och då av Holmbergs.
 
Från och med den 1 juli ska beställningar göras direkt hos Holmbergs på telefon 040-660 66 69 eller e-post ssdfbutiken@holmbergs.com


INSTRUKTÖRSINFO


I och med att förlaget flyttas till Holmbergs kommer du som instruktör inte få något separat instruktörskuvert när du beställer kurspaket. Diplom, certifikatsbeställning, elevkort med mera som tidigare packats separat kommer nu istället ligga i elevpaketet (tygmappen). Du som instruktör ska alltså plocka ur detta själv ur elevpaketen.Det mesta av materialet kan beställas enligt ovan men där särskild behörighet krävs ska beställning tillsvidare göras hos SSDF:s kansli. Det gäller främst material för instruktörsutbildning. Mer detaljerad information kommer via instruktörssidorna Länk till annan webbplats. samt i ordinarie instruktörsinfo.

Publicerad: 2012-06-04

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala