Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

SSDF tar debatten

Strandskydd, allemansrätt och reella träningsmöjligheter. Det är tre frågor som SSDF bevakar och debatterar.

SSDF kommer arbeta vidare med att påverka möjligheterna att utöva vår verksamhet. SSDF kommer ta debatten! Vill er förening uppmärksamma en lokal eller nationell fråga som berör verksamhetens villkor och möjligheter, så är vi redo att hjälpa er. Genom debattartiklar, kampanjer och opinion kan vi tillsammans göra skillnad. Kontakta vice ordförande Henrik Johansson Länk till annan webbplats. eller kansliet Länk till annan webbplats. kring frågor som rör idrottspolitik, opinion och debatt.

Publicerad: 2011-11-14

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Barlastgatan 3
593 31 Västervik

Postadress

Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17C
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net