Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Tack!

Som ni alla vet var det tre långvariga medarbetare i styrelsen som gick av i samband med årsmötet 2011.

Lars Gustafsson, ordförande i förbundet sedan 2007. Innan det var Lasse ordförande i Västkustens SDF under många år. Under alla år har Lasses stora intresse varit UV-foto och han har varit med och arrangerat ett stort antal SM i sagda sport. Han kommer nu att fortsätta som ordförande i Internationella kommittén och kommer tillsammans med Gunnar Järvholm och våra andra representanter i CMAS att försvara de svenska färgerna. Tack för din insats som ordförande under dessa år.

Patrik Brun, ledamot i förbundsstyrelsen sedan 2007. De senaste åren som vice ordförande och personalansvarig för kansliet. Den som träffat Patrik vet att han alltid är lika positiv och han har varit ett starkt kort i styrelsearbetet. Vi hoppas kunna nyttja dina kunskaper inom olika områden även i fortsättningen.  Tack för din insats.

Linnéa Qvist, ledamot i förbundsstyrelsen sedan 2008. Bland mycket annat har Linnéa varit ungdomsansvarig i förbundet. Med sin energi och sina frågor har hon gett oss andra lite ändrade perspektiv i många frågor. Hon kommer nu att fortsätta som ledamot i Fridykningskommittén. Tack för din insats.

Som ni ser kommer vi att stöta på ovanstående i olika sammanhang i förbundet. Ta då tillfället i akt och tacka dem för deras insats. De har jobbat (och kommer fortsätta att jobba) för dig och mig! -Christer Larsson, ordförande SSDFF.v Linnéa Qvist, Patrik Brun, Lasse Gustafsson

Publicerad: 2011-05-10

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala