Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Anmälan till förbundsmötet

Inbjudan till förbundsmötet är under utskick till samtliga föreningar men du kan anmäla dig redan nu.

Svenska Sportdykarförbundets ordinarie förbundsmöte hålls den 16-17 april 2011 på Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7, Stockholm. För vägbeskrivning se www.choicehotels.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Två personer kan representera föreningen och mot en mindre kostnad kan respektive medfölja. För att täcka en del av kostnaderna är deltagaravgiften 850 kronor per föreningsrepresentant för middag och logi.

Medföljer respektive är kostnaden 725 kronor per medföljande (middag, del logi samt lunch).


Deltagaravgifter och ev. kostnad för respektive faktureras efter helgen.

 

 Klicka här för att anmäla dig! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista dag för anmälan är måndag den 21 mars 2011.

 

Förbundet står för reskostnader som överstiger 500 kronor. Deltagare från Norrbotten, Västerbotten, Skåne och Gotland äger alltid rätt att flyga. Kontakta kansliet för godkännande. Tänk på miljön, använd gärna tåg eller buss! För er som väljer bil utgår det milersättning med 18,50 kronor/mil och bil, för kostnader som överstiger 500 kronor.


Är du ombud att företräda din förening ska fullmakt i original vara inskickad till kansliet senast den 6 april 2011. Om er förening har fullmakt att företräda annan förening på årsmötet ska även den fullmakten i original vara kansliet tillhanda senast den 6 april 2011. Det går bra att skicka en skannad fullmakt till nedanstående e-postadress. Fullmakt Länk till annan webbplats. 

Kontakta kansliet om du har frågor, telefon: 08-6058802 eller epost: lena.holmbring@ssdf.se

Publicerad: 2011-03-03

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala