Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Återrapportering av beviljade medel från Idrottslyftet

År 4 har startat bra och vi har fram till skrivande stund beviljat medel till 41 föreningar och betalat ut 304 439 kronor av 672 000 kronor. Läs mer för att ta del av viktig information gällande återrapporteringen.

Vid kontroll av återrapportering för år 3 fanns det rapporter som inte var fullständigt ifyllda. De godkändes ändå då rapportförfarandet var nytt, deadline passerad och vissa föreningar hade problem att logga in i IdrottOnline. Föreningar som har beviljas medel för år 4 uppmanas att – om projektet är slut – redan nu återrapportera i IdrottOnline. Vänta inte till sista dagen. Ett tips om ni har ett projekt som pågår! Gå in på IdrottOnline, klicka på Återrapportering och se vilka frågor som ska besvaras och vilka statistikuppgifter som ska lämnas i rapportern. År 4 kommer vi inte godkänna slarviga och bristfälliga rapporter.

 

Publicerad: 2010-10-22

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala