Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Fridykarinstruktör!

Alla Fridykarinstruktörer kan nu beställa sin egna snygga pikétröja. Passa på du också!

Nu är den äntligen här!

En pikétröja med en stor och tydlig logga (SSDFs delfin) sam texten "Fridykarinstruktör" på ryggen som är särskilt framtagen för dig som är instruktör. Den finns i de fräscha färgerna ljusrosa och turkos. Vi lanserar detta profilplagg i samband med FRIKS Länk till annan webbplats. som äger rum i slutet av november. Passa på och beställ en du också. Den är perfekt när du ska hålla utbildningar, åka på fridykningsevenemang eller helt enkelt ett snyggt och bekvämt plagg när du tränar dina elever.


 

Kostnaden är endast 225kr för valfri färg och den finns i både herr- och dammodell i storlekarna S, M och L. Maila in din beställning till frida.linderoth@ssdf.se  eller ring in den på tfn 08-605 88 05 så får du antingen den hemskickad eller utdelad till dig på årets FRIKS Länk till annan webbplats.. Beställningen ska göras senast den 15 oktober. Vill du samtidigt anmäla dig årets FRIKS så gör du det här Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2010-09-21

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala