Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Månadens Dykklubb

Nu får ni chansen att vara med och få er alldeles egen artikel publicerad i nästa nummer av tidningen DYK!


Nu drar tidningen DYK igång artikelserien Månadens Dykkubb igen. Där kan läsarna får information om vilka klubbar som finns i landet, vad de har för aktiviteter och var de är belägna. Förhoppningen är att detta ska sporra fler dykare att ta kontakt, finna dykkompisar och bli mer aktiva. För er i klubben innebär det ett fantastiskt tillfälle att visa upp er verksamhet och få flera medlemmar.

Här nedan följer en kort checklista med punkter att tänka på:

Huvudtexten bör omfatta ca 600 ord. Berätta i texten vad ni gör, vad har varit höjdpunkten det senaste året, vilken är er favoritdykplats? Handlar det huvudsakligen om natur- eller vrakdyk, berätta om dykförhållandena. Hur ser det ut på medlemssidan, är det gamla trogna eller många nya, ålder? Låt gärna någon i klubben säga några kommentarer som ni tar med.


Därtill kommer en kort faktaruta med info om:

Klubbens namn, antal medlemmar, när den grundades, finns dykbåt, finns klubbstuga, aktiviteter, kan icke-medlemmar delta i aktiviteter, hemsideadress, emblem/logga.

Bifoga två eller fler bilder ovan och under ytan. Det kan vara klubbstugan med medlemmarna på trappan, dykbåten på väg till helgens dykmål, favoritdykplatsen under ytan, det lokala vraket, årsmötet etc.

Skicka text och bild med mail till martin@dyk.net. Texten ska vara skriven i Word-dokument, och bilderna bör mäta minst 10x15 cm (vid 300ppi). Bifogar ni logotyp bör denna mäta minst 5x5 cm. Även eps-filer går bra för logga.

Hoppas att ni tar chansen till gratis marknadsföring av just er klubb.

Klubbarna presenteras i den ordning de kommer in till tidningen, så ju fortare ni är klara desto snabbare får ni exponering.

Publicerad: 2010-06-07

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala