Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Viktigt om Idrottslyftet år 3

Idrottslyftets år 3 startar den 1 juli 2009. Ansökningar om bidrag från Idrottslyftet år 3 ska göras elektroniskt i IdrottOnline.

Styrelsen för Svenska Sportdykarförbundet har beslutat att förbundet ska vara anslutet till Riksidrottsförbundets system IdrottOnline.

Det innebär - för din förening - att ansökningar om bidrag från Idrottslyftet år 3 ska göras elektroniskt i IdrottOnline. Även återrapportering av beviljade medel ska rapporteras i detta system.

IdrottOnline är en hemsida för föreningen, som bygger på modern teknik och som anpassats för idrotten. Alla föreningar inom den organiserade idrotten erbjuds kostnadsfritt en egen hemsida för nyheter, medlemsregister, anslagstavla, aktivitetskalender, årsrapport och redovisning av det statliga LOK-stödet. IdrottOnline underlättar administration och information i föreningen. Den sköts via internet genom ett enkelt verktyg. Det behövs inga särskilda webbkunskaper - vanlig datorvana räcker bra.

www.rf.se kan du läsa om hur du aktiverar föreningens sida samt hur du kan utbilda dig i att redigera och administrera föreningens IdrottOnline-sida.

Vid frågor; kontakta RF via e-post klubb@idrottonline.se.

Publicerad: 2009-06-03

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala