Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Information från förbundsmötet

Svenska Sportdykarförbundets förbundsmöte genomfördes lördagen den 18 april. Detta förbundsmöte var det första där föreningarna deltog som ombud.

Röstlängden fastställdes till 24 röster av 108 möjliga. Totalt deltog 19 röstberättigade föreningar och sju icke röstberättigade föreningar samt representanter från kansli, förbundsstyrelsen, kommittéer, Idrottslyftet och valberedningen.

Vid mötet beslutades om höjning av medlemsavgifterna inför 2010. Mer information om medlemsavgifterna kommer i Sportdykaren, på hemsidan samt i utskick till föreningarna.

Peter Andersson, Kristianstads SDK, valdes till ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen på ett år (fyllnadsval). Christer Larsson, Chalmers DK, och Johnny Bäck, DS El Rio, valdes till suppleanter i förbundsstyrelsen på ett år. Lars Gustafsson omvaldes som förbundsordförande på ytterligare ett år, Thomas Johansson och Patrik Brun omvaldes som ledamöter på två år och Linnéa Qvist nyvaldes som ledamot på två år. Mer om förbundsstyrelsen och ansvarsområden hittar du här Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2009-04-22

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala