Gå till innehåll
UNDERVATTENSRUGBY

Kajsa Lindman

En bild

Vem är jag?
Jag började spela UV-rugby i mitten av 80-talet och har spelat ett gäng år i landslaget, som blandannat resulterat i 2 VM-guld 😊. Nu är jag mest aktiv som domare, både nationellt och internationellt. Jag har varit aktiv i UV-rugbykommittén sedan slutet av 80-talet, i flera omgångar och i olika positioner. Jag gillar att få vara med och bidra till den sport som jag älskar. Jag är gift med Manuel Tito de Morais, så UV-rugby är ett återkommande samtalsämne oss emellan 😊.

Vad gör jag i kommittén?
Som ordförande är jag främst kontaktperson, eller som man gärna säger ”spindeln i nätet” mot alla externa kontakter för Uv-rugbykommittén, som SSDF:s styrelse, anda kommittéer inom förbundet, RF och andra instanser. Jag sprider sedan den informationen vidare inom UV-rugbykommittén, till klubbar eller andra berörda. Som ordförande ansvarar jag också för att vi sköter vår ekonomi. Just nu håller jag ihop det ekonomiska som budget, reseräkningar och uppföljningar av utfallet. Det är inte ett måste att just ordförande gör just denna del, men Jag har tiden och sköter därför även detta. Utöver ovan så försöker jag hjälpa till här och där med jobbet som sker i kommittén baserat på erfarenhet från alla mina år inom UV-rugbyn. Utöver min roll som Ordförande så är jag är också en av de som utbildar nya domare, så hör gärna av dig om du eller din klubb önskar en regelkurs eller domarkurs. Jag har även andra uppdrag inom SSDF, dels som del av SSDF:s ekonomigrupp, dels som del av Bidragsgruppen och som Elitstödskoordinerare för SSDF mot RF, men dessa roller har egentligen inget eller bara lite med UV-rugbykommittén att göra.

Vad vill jag?
Jag vill vara med och bidra till utveckling av svensk UV-rugby, att alla känner sig välkomna och hittar något som hen tycker är kul med vår härliga sport.

Hur når man mig?
Telefon 0761-160 160 eller mejl.

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala