Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Konverteringsutbildning för SSDF CMAS Snorkeldiver Instructor One & Two Star

Denna utbildning erbjuder en möjlighet att göra en konvertering till SSDFs nya utbildningssystem som kommer att ersätta Fridykare Steg 1-3 som utgår under 2024.

I samband med detta erbjuds aktiva instruktörer att konvertera till CMAS Snorkeldiver Instructor One and Two Star beroende på tidigare erfarenhetsnivå.

För att vara behörig att gå konverteringsutbildningen ska man aktivt utbildat under de tre senaste åren, uppvisa giltigt instruktörsintyg (instruktörsnr./cert), HLR-intyg samt ett utdrag från belastningsregistret.

Fridykarinstruktör steg 1 konverteras till CMAS Snorkeldiver One Star

Fridykarinstruktör steg 2 och 3 konverteras till CMAS Snorkeldiver Two Star

Det finns ett maxantal för utbildningen och i första hand prioriteras Fridykarinstruktörer Steg 2 och 3. För de föreningar som endast har Fridykarinstruktörer Steg 1 kan även dessa anmäla sig. Max två deltagare från varje förening och beroende på antalet anmälningar kan vi öppna upp för fler.

För de föreningar som har Fridykarinstruktörer Steg 2 och 3 som deltar på konverteringsutbildningen kommer dessa få dispens att konvertera Fridykarinstruktörer Steg 1 under 1 års tid från det att de har gått utbildningen för att komplettera de moment som är nya och sätta sig in i materialet. Vid stort intresse kommer vi planera för fler tillfällen. Om man missar dessa får man gå utbildningarna i enlighet med den nya utbildningstrappan som kommer gälla 2024.

Plats för utbildningen: Ramsvik Stugby och Camping med boende i stugor. www.ramsvik.nu

I deltagaravgiften ingår övernattning fre-sö med frukost lö-sö, lunch lö – sö och middag lördagskväll.

Datum för aktivitet: 25-27 augusti med start på lördagen kl 9 och avslut på söndagen efter lunch.

Deltagaravgift: 1000 kr med möjlighet att söka bidrag från förbundet för hela eller del av deltagaravgiften samt resa vid samåkning. Läs mer här

Anmälan mailas till vårt kansli med kompletta uppgifter samt kopior på de efterfrågade intygen för de som ska gå utbildningen. Vid anmälan ange även specialkost och eventuella allergier.

Anmälningarna kommer att behandlas i den ordningen de inkommer.

Sista ansmälningsdag är 7:e augusti.

Vid frågor kontakta linda.zellner@ssdf.se  

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net