Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Nominera till SSDF:s valbara styrelseposter

Det är fortfarande ett år kvar till nästa förbundsmöte, men tiden går alltid fortare än vi tror.

Därför kommer valberedningen att vara med på dykmässan i Stockholm den 18-19 mars och känna av pulsen inom förbundet. Fundera gärna – redan nu – vem som kan vara en lämplig kandidat för nästa period!

Med andra ord: Vi önskar nomineringar till 3-4 valbara poster. Vi arbetar enligt demokratiska principer och våra ledord är ”Frihet under ansvar”. En bra kandidat har en positiv, samarbetsorienterad inställning och ett intresse av att göra något bra för SSDF:s medlemmar. Det ska vara roligt att planera och genomföra aktiviteter inom Dyksverige!

Du är välkommen att höra av dig till oss, vare sig du har en kandidat som du vill föreslå eller är själv intresserad att bidra till vår fina gemenskap. Vi vill ha namn och telefonnummer till dig och till personen som du nominerar. När vi fått nomineringen kommer någon i valberedningen ringa till dig för att få veta mer om personen du nominerat. Vi kommer sedan att ringa till den nominerade och diskutera eventuellt engagemang i förbundet. Det värsta som kan hända är att personen känner sig uppskattad men tackar nej!

Valberedningen består av Rikard Carlsson, Ulf Eriksson, Karin Nillius, Tommy Håkansson och Kathrin Tengsand.

Vi kommer att vara utspridda, men väl synliga på dykmässan så att det blir lätt att ta kontakt med oss. Kom gärna till oss och ställ dina frågor, kom med förslag eller berätta vad som är viktigt för just dig och din dykning.

Hör av dig till:

Valberedningen SSDF

Publicerad: 2023-02-21

Senast uppdaterad: 2023-02-21

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala