Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet
EM-guld

Hej Camilla Berglund!

Ny visstidsanställd utvecklingskonsulent på SSDFs kansli.

Utifrån beviljade projektmedel via Riksidrottsförbundet har Svenska Sportdykarförbundet fått möjligheten att visstidsanställa en utvecklingskonsulent inom ramen för projektkriterierna.

En rekrytering är nu gjord där valet föll på Camilla Berglund som anställs som utvecklingskonsulent perioden 9 januari till 31 december 2023.

De riktade medlen ger oss nu en möjlighet att under 2023 förstärka förbundets kansli, med ett utökat fokus på föreningsutveckling, föreningsstöd, kommunikation och uppsökande verksamhet under ett års tid. Det ger oss förutsättningar att komma närmare verksamheten ute i förening och vara ett utökat kvalitativt stöd till våra medlemsföreningar, säger generalsekreterare Kristian Gunnarsson.

Camilla Berglund bor i Motala och har en bakgrund som verksamhetssamordnare och konsulent i Korpen under 10 års tid. Hon är dessutom utbildad badmästare och har erfarenhet från simhalls-verksamhet. I grunden har Camilla en utbildning inom media och kommunikation.

Vi frågar Camilla hur känns det att stå inför detta uppdrag?

- Spännande och kul, måste jag säga. Det kommer bli en utmaning att få tag i alla föreningar och att kunna sammanställa information utan att det spretar för mycket. Utmaningar är dock något jag sporras av och jag känner att jag kommer gå all in med hjälp av kollegor, styrelser, föreningar och medlemmar såklart! 

Camilla arbetar sin första dag den 9 januari på Svenska Sportdykarförbundet och nås under året på camilla.berglund@ssdf.se samt på telefonnummer 08-699 65 16.

Publicerad: 2023-01-10

Senast uppdaterad: 2023-01-10

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala