Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Workshop i UV-foto och UV-video på Gozo, 17–24 september 2022

Uppdatering 2022-08-18. EN LEDIG PLATS!

UV-fotokommittén arrangerar en workshop för dig som vill träna och utveckla ditt fotograferande eller filmande under vattnet. Den äger rum den 17–24 september 2022 på den vackra ön Gozo, den mindre och mera nordliga av Maltas två huvudöar i Medelhavet. Klarblått vatten med en temperatur runt 23-24 grader. Upplägget är en intensiv dykvecka med två landbaserade dyk om dagen, kombinerat med gemensamma bild- och filmdiskussioner, utbyte av erfarenheter, utrustnings- och redigeringstips, mm. Eventuellt blir det båtdyk på vrak en dag, och det är möjligt att träna i poolen på hemmaplan efter andra dyket. Ingvar Eliasson kommer att leda resan och workshoppen, och erbjuda litet teman och utmaningar, men den är i första hand att betrakta som en workshop där vi umgås, inspireras och lär av varandra. I första hand önskar vi att dykpar anmäler sig, fotograf plus assistent eller två fotografer är ok. Dykparen delar rum. Vi kommer att bo i vacker lantlig miljö på gård med självhushåll och tillgång till pool Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Dykcentret Calypso Diving Centre Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Marsalforn Bay kommer att stötta med dykledning, transportlogistik och fyllning av luft/nitrox. SSDF har goda erfarenheter av samarbete med detta dykcenter och har kört liknande workshops med dem tidigare.

Workshopen gäller max 12 deltagare. Priset för workshopen är 6500 kr. I detta ingår all dykning, boende, hyrbil och transfer till och från flygplatsen. Till detta kommer resekostnad till och från Malta och kostnad för självhushållning. Intresseanmälan, inkl namn, mobiltel och e-postadress, sker till Ingvar Eliasson, ingvar.eliasson@ssdf.se. Ingvar svarar även på frågor.

Du ansvarar själv för bokning av resan till och från Gozo, men du kan få förslag på lämpliga tur- och returesor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Workshopsteamet har en egen grupp på Facebook och har redan börjat att presentera sig för varandra, och diskutera önskemål och förväntningar inför resan.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG!

Dyk bild

Publicerad: 2022-08-18

Senast uppdaterad: 2022-11-15

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala