Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Pride Stockholm 2019

Snart är det dags för Prideparaden igen! Hjärtligt välkomna att ta ställning för och manifestera idrott, mångfald och inkludering den 3 augusti tillsammans med oss!

För tredje året i rad går Sportdykarförbundet tillsammans med idrottsrörelsen i Prideparaden. I år går vi i Stockholm 3 augusti! I paraden finns en hel idrottssektion med tusentals deltagare från olika idrotter, och såklart även SSDF! Vi uppmanar alla som väljer att gå med att peppa så många man kan att ansluta. Fast viktigast av allt är att vi och vår idrott finns på plats oavsett om vi är 1, 10 eller 122 stycken som deltar. Det är tillsammans som vi manifesterar en inkluderande idrottsrörelse i paraden.


Fotograf: Carl-Johan Thorell

Ta på dig en snorkel, din torrdräkt, uv-rugbymössa eller kom som du är och gå med oss! Det är en fantastisk dag fylld av kärlek och glädje samt en chans att visa att SSDF står för mångfald och inkludering! Anmäl dig eller din förening till frida.linderoth@ssdf.se senast 15 juli.

Publicerad: 2019-06-07

Senast uppdaterad: 2019-06-07

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala