Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Nytt avtal med SJ

Riksidrottsförbundet har tecknat ett nytt avtal med SJ som ger idrotten SJ:s bästa priser med rabatt på alla flexibilitetsnivåer. Avtalet ger 25 % rabatt på biljetter som är fullt återbetalningsbara, 20 % rabatt på biljetter som är ombokningsbara och 20 % rabatt på biljetter som inte är ombokningsbara. Rabatterna gäller på alla SJ-tåg på biljetter i 1 och 2 klass.

För att kunna utnyttja rabatterna så behöver föreningen ett kundnummer som är kopplat till RF:s avtal. Ansökan om kundnummer görs via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Har ni redan ett kundnummer hos SJ och vill ha möjlighet att betala era resor med faktura måste ni skicka in en nya ansökan om SJ Biz via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Om ni har ett kundnummer hos SJ som ni bokar via och betalar resorna med exempelvis kreditkort kan ni fortsätta att boka era resor på samma sätt som tidigare.

Är ni minst tio betalande som reser i grupp blir nu priset riktigt lågt. SJ ger grupper upp till 80 % rabatt på dagtåg och upp till 50 % rabatt på nattåg. Allt beror på när och till vilket tåg ni bokar er resa. Ett tips är att de bästa priserna finns på de tåg som är minst eftertraktade. Biljetterna på en gruppresa är opersonliga. För prisförslag kontakta SJ Gruppbokning på 0771-75 75 55, tonval 2 och uppge ert kundnummer eller gå in på www.sj.se Länk till annan webbplats. - Köp resa - Rabatter - Grupprabatt.

Det går även att beställa mat samtidigt som man bokar en gruppresa. Prova SJ:s idrottsmål, som finns i olika storlekar. Bl a finns pastasallader, smörgåsar, bröd och kanelbullar i utbudet. Meny för gruppresor finns på denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mer information om det nya avtalet hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..Riksidrottsförbundet har tecknat fler avtal som gynnar idrottsföreningar, bl a gällande resor, hotell, hyrbilar, IT och telefoni. Mer information om detta hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Information om SSDF:s övriga medlemsförmåner hittar du här Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2010-04-06

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala