Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Lathund för återrapport


  1. Gå in på er klubbs IdrottOnline-sida och logga in. Länk: https://login.idrottonline.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Om ni har behörighet att söka Projektstöd IF så ser ni bland flikarna längst upp en flik som heter Idrottsmedel.
  2. Klicka in på fliken Idrottsmedel.
  3. På startsidan för Idrottsmedel finns det en informationsruta på höger sida där föreningens aktuella återrapporter finns listade. Genom att klicka på återrapportens namn öppnas den upp. (Det går även att öppna återrapporten genom att söka fram sin ansökan under "Ansökningar", öppna upp den aktuella ansökningen och skrolla ned till fliken som heter "Återrapporter". Genom att klicka på dess namn öppnas den.)
  4. Fyll sedan i de önskade uppgifterna i återrapporten.
  5. Ägaren av idrottsmedlet (ex. ett förbund) är den som bestämmer vilka roller som krävs för att kunna skicka in en återrapport. Kan man inte skicka in en återrapport så kan man fylla i
    uppgifterna och spara. På så sätt kan någon annan i föreningen sedan gå in och skicka in återrapporten som redan är sparad.
  6. Spara återrapporten genom att klicka på ”Spara”-knappen eller skicka in återrapporten genom att klicka på ”Skicka in”-knappen.

Om återrapporten redan har blivit inskickad så kommer det stå vem som skickade in återrapporten, när den skickades in och statusen kommer att vara ”Inskickad”. Om man klickar på återrapporten ändå så kommer man inte kunna göra några ändringar utan endast se dem inskickade svaren.

Ni kan även använda er av IdrottOnlines lathund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (med bilder) för att se hur ni går till väga.

Tillbaka till startsidan för Projektstöd IF

Publicerad: 2023-02-23

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net