Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Projektstöd IF - 2023

Projektstöd IF - 2023, Uppdaterad: 2023-11-22

ANSÖKAN ÄR NU STÄNGD FÖR 2023 - INVÄNTA NYA DIREKTIV FÖR 2024

 

Nu är möjligheten att ansöka om Projektstöd IF 2023 öppen! Projektstöd IF vänder sig till er som bedriver Barn- och ungdomsverksamhet.

(Ett annat bidrag, ”Återstartstöd IF”, finns att söka för er som har verksamhet med åldersmässigt blandade grupper och äldre än 25 år. Se mer info här...)

Detta gäller för ansökningar av Projektstöd IF 2023:

- Maxbelopp om 10 000:-/ förening kommer att beviljas.

- Ansökan sker via IdrottOnline och alla beviljade ansökningar måste slutrapporteras, d.v.s. alla kostnader ska redovisas. Redovisningen sker via IdrottOnline. Utlägg behöver styrkas med kvitton som skall ingå i redovisningen.

- Observera att en beviljad och utbetald ansökan kommer få betalas tillbaka om du inte gör återrapport enligt våra angivna datum! Du kommer inte heller beviljas för kommande ansökningar – gäller som förening.

- OBS! Sista ansökningsdag för Projektstöd IF 2023 är 25/10. Sök så snart som möjligt då pengarna i potten är begränsade.

- Ansökningar för 2023 måste avslutas under 2023, dvs aktiviteten måste vara genomförd under 2023.

- Sista dagen att återrapportera godkända projektstödsansökningar under 2023 är senast 1 månad efter avslutad aktivitet.

- Ansökande förening, samt alla deltagare skall vara medlemmar i SSDF. Undantaget är deltagare på ”Prova på” aktiviteter. Notera att medlemsregister i IdrottOnline skall vara uppdaterat för att förenkla hanteringen av er ansökan. Glöm inte att ange födelsedata på de personer som ansökan rör. Har aktiviteten redan skett skall namn och födelsedata av deltagare anges på ansökan. Om aktiviteten sker framöver och deltagarna inte är kända, ska namn och födelsedatum rapporteras i återrapporten.

- Föreningarna har möjlighet att ansöka om bidrag innan eller efter att en aktivitet är genomförd. För de föreningar som har ekonomiska förutsättningar att ”ligga ute” med pengar och även klara budgeten utan ett beviljat bidrag, kan aktiviteten alltså genomföras utan att bidrag beviljats. Då söker föreningen bidrag i efterhand i stället. Dock måste aktivitet och bidrag vara kopplat till år 2023.

Kategorier samt kriterier för att bli beviljad medel

Lathund för ansökan

Lathund för återrapport

Länk för att logga in på IdrottOnline Länk till annan webbplats.

För mer information eller frågor kring Projektstöd IF är du välkommen att kontakta vår Utvecklingskonsulent.

Camilla Berglund

Utvecklingskonsulent

Publicerad: 2022-10-18

Senast uppdaterad: 2023-11-22

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net