Hem / Föreningar / Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Alla i föreningen ska rapporteras till förbundet oavsett vilket medlemskap man har i föreningen.

 
Centrala medlemsförmåner knutna till SSDF:s föreningsmedlemmar som erhålls mot uppvisande av giltigt medlemskort (rabatten gäller ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter som kan ha kommit medlemmen till del). Beställ ditt medlemskort hos kansliet på This is a mailto link och ange namn, förening och adress!

Medlemskort_exempel

 


 

Medlemsfördelar
Dessa fördelar har du som medlem i en SSDF-ansluten automatiskt

Försäkring hos Folksam
Kunskapsbank
Lokala föreningsaktiviteter
Utbildning på grundkurser, avancerade och tekniska kurser
Tillgång till utbildningsmaterial
E-learning utbildning
Spetskompetens hos våra kommittéer
Förlag
Tillhörighet till svenska idrottsorganisationen
Tillgång till SSDF:s utbildningschef och kansli

 

Medlemsförmåner
Dessa förmåner kan du som medlem i en SSDF-ansluten förening nyttja

 

 

 

www.dykservice.se
15 % rabatt på annonserade prislistor för service och reparationer av dykutrustning.

 

 

Ange alt-text här. 

www.colona.com (Hurghada, El Gouna och Sharm El Sheikh i Egypten)
15 % rabatt på Colonas annonserade prislistor för dykutbildningar och dykutfärder (gäller ej dyksafari och hyra av dykutrustning). OBS! Meddela att du vill använda SSDF-rabatten redan vid bokning samt vid incheckning på Colonas dykcenter.

 

 

SLITE DYKSERVICE

Slites Dykservice ger 15% på medlemmars eventuella behov av återkommande kontroll av gasflaskor, service och reparationer av dykutrustning enligt gällande prislista. Erbjudanet kan ej kombineras med andra erbjudanden.
This is a mailto link .
Slite Dykservice, Kronbrunnsgtan 4, 624 48 SLITE. Telefon 070-669 12 86.

Vid beställning av en BARE-dräkt får du som medlem välja upp till tre tillval utan extra kostnad. Värdet på dessa tillval är ca 1 500 kronor. Erbjudandet gäller under 2012. Aktiva sportdykarinstruktörer får även 10 % rabatt vid köp av torrdräkt mot uppvisande av instruktörscertifikat. Håll ögonen öppna, det kan komma flera andra erbjudanden till Dig under året.

www.barescubadiving.se finner du detaljerad info om erbjudandet och var du kan beställa din nya BARE-dräkt.

 

 

Blue o two är en researrangör med säte i Storbritannien och filial i Danmark.
De har ett utbud av arrangerade dykresor till olika destinationer som Röda havet och Maldiverna. Nu erbjuder de rabatt på sina resor till våra föreningars medlemmar samt att din förening får 3% av priset du betalar för resan! Detta innebär ett stort mervärde att boka resor med Blue o two då det ger föreningen extra ekonomiskt stöd. Läs mer här.

 

SAS_Logo2

Rabatterat pris och hög flexibilitet!
Till dig som idrottsutövare erbjuder vi specialanpassade biljetter och priser som passar just ditt behov! Förutom att du får resa till lågt pris får du flera fördelar, som att du får ta med ett extra bagage samt har full återbetalning fram till 1 dag före avresa! Dessutom tjänar föreningen/klubben SAS Credits vid varje resa, som kan användas till nya resor.
Läs mer här.

 

Föreningsförmåner
Dessa förmåner har din SSDF-anslutna förening rätt att nyttja

 

Al

Svenska Sportdykarförbundet har tecknat ett ramavtal med Air Liquide Gas. Ramavtalet ger alla SSDF-anslutna klubbar möjlighet att köpa gas och hyra flaskor

från Air Liquide till mycket förmånliga priser. För mer information om praktiska detaljer kring ramavtalet och priser; kontakta kansliet på This is a mailto link

 

 

Ny Gasbolaget logo

Gasbolaget med dykbutiken Dykfokus erbjuder alla medlemmar i SSDF ansluten klubb 10% rabatt på ordinarie priser på dykutrustning. Det gäller alla produkter i vårt sortiment och det vi kan införskaffa genom specialorder till våra leverantörer.

15% rabatt lämnas på ordinarie prislista på service av dykutrustning och 10 % rabatt på eventuellt behov av återkommande kontroller (Provtryckning) vid fyllning av gaser och luft. På andningsbara gaser (Alphagas) lämnas 20% rabatt på rekommenderade utpriser från leverantör. Möjlighet till att hyra eller låna flaskor i kortare perioder finns vid exempelvis dykresor inom Sverige eller dykläger. 25% rabatt lämnas på fyllning av syrgas till Oxybox. Vi erbjuder även Gasol och tillbehör för detta med 10% rabatt på grundprislistan och 15% rabatt på gasolservice. www.gasbolaget.se

Avtal med SJ

Riksidrottsförbundet har tecknat ett nytt avtal med SJ som ger idrotten SJ:s bästa priser med rabatt på alla flexibilitetsnivåer. Avtalet ger 25 % rabatt på biljetter som är fullt återbetalningsbara, 20 % rabatt på biljetter som är ombokningsbara och 20 % rabatt på biljetter som inte är ombokningsbara. Rabatterna gäller på alla SJ-tåg på biljetter i 1 och 2 klass.

 

Riksidrottsförbundets avtal

RF har avtal med flera samarbetspartners som erbjuder produkter/tjänster till reducerade priser till idrotten: RF, SISU Idrottsutbildarna, SoK, specialidrottsförbund, distrikt, idrottsföreningar eller medlemmar. Avtalen rör bl a resor, hotell, hyrbilar, IT och telefoni. Klicka på länken ovan för att finna mer information om dessa avtal.

 

Möjlighet att söka bidrag, t.ex. Idrottsmedel

 

SSDF har tillsammans med Handelsbanken Finans utarbetat möjligheter för att underlätta för klubbarnas medlemmar. Personer som anmäler sig till en kurs kan själv bestämma hur de vill betala kursen och den klubb som tillhandahåller en kurs får in hela kursavgiften två dagar efter kursstart. Läs mer

 

 

Ett förbund och en dykplats med utbildning inom CMAS certifieringsprogram står för god kvalitet med gedigen kunskap om säkerhetsaspekterna. Läs mer här.

 

Föreningar kan t ex söka bidrag från SISU Idrottsutbildarna för dykkurser, instruktörskurser, arbetsgrupper för att planera verksamhet i föreningen (ej styrelsemöten), dyk med "tema", egna kurser i t ex marinbiologi/marinarkeologi/UV-foto, mm. Läs mer här.

 

IdrottOnline ersätter gamla Klubben Online som många föreningar använt. IdrottOnline är svensk idrotts egna verktyg och är byggt utifrån att individ, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation. I ett och samma verktyg ska man kunna ha sin webbplats, tillgång till medlemmar, söka LOK-stöd och Idrottslyft och dessutom kunna sköta all tävlingsadministration. Läs mer här.

 

Tävlingsverksamhet inom olika sportdykargrenar.

 

Förbundsjuristen kan ge er värdefulla råd m.m. Läs mer här.

 

Erbjuder de klubbar som är anslutna till SSDF 10% rabatt på kursmaterial och 10% rabatt på deras kurser. Det enda ni behöver göra är att ringa in beställningen och tala om att ni är anslutna och be om rabatten vid beställning.
Rabatten gäller i Långedrag www.sjosportskolan.se samt Saltsjöbaden www.batskolan.se

  

hjarta_logo_255

Civilförsvarsförbundets non-profit-kampanj Hjärta att hjälpa har sedan starten bidragit till att närmare 3.000 hjärtstartare placerats ut runt om i landet och har bidragit till att rädda liv.

Är ni en ideellt driven verksamhet som inte är momsregistrerad (eller privatperson) får ni köpa hjärtstartaren till ett kraftigt reducerat pris. Ni kan också välja om utbildning ska ingå eller ej vilket också påverkar priset. För att få ta del av detta måste ni göra beställningen genom en lokalförening (www.civil.se -> välj distrikt -> välj lokalförening för kontaktuppgifter). Finns det ingen lokalförening på er ort kan ni kontakta Anette Åkerblom på 08-629 63 76 (This is a mailto link). För mer information se här

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta Digitalt
110 01 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link
E-post dataskydd: This is a mailto link
Se all info