Hoppa till sidans innehåll

Tävlingslicenser


Information med anledning av pandemin:
Vid pandemins utbrott ställdes frågan till förbundsstyrelsen om huruvida redan köpta licenser skulle återbetalas utifall planerade mästerskapstävlingar inte kunde genomföras enligt ursprunglig plan. Man meddelade att besked om detta inte kunde ges förens vi ser vilken riktning pandemin tar och om det skulle innebära helt inställda mästerskapstävlingar eller enbart senarelagda. Styrelsen har nu diskuterat frågan igen utifrån det faktum att man kunde genomföra samtliga svenska mästerskap inom samtliga grenar. Med anledning av att man nu genomfört SM, men vid ett senare tillfälle, har styrelsen beslutat att inte återbetala inköpta tävlingslicenser för 2020. Däremot kunde inte det planerade SM i UV-rugby för juniorer genomföras och kan således återbetalas till junioren. Kontakta This is a mailto link för återbetalning. Ange namn, adress, föreningstillhörighet, kontonummer samt bifoga din faktura innan 31/12 så återbetalar vi din licens för 2020.


 

Vad är tävlingslicens?

Tävlingslicensen är en obligatorisk individuell avgift för den som deltar i någon form av tävling i förbundets regi eller för förbundet.

Tävlingslicensen gäller för kalenderår (1 januari-31 december).

Avgiften för tävlingslicensen går till den sektion man köpt licens inom (Fridykning, UV-foto och UV-rugby) och är en viktig inkomstkälla för utvecklingen av grenen.

Vad kostar tävlingslicensen?

Tävlingslicensen kostar 300:- för seniorer och 100:- för juniorer. Junior är man till och med det år då man fyller 20.

Vad krävs för att få tävlingslicens?

Det som krävs för att få tävlingslicens är att du är medlem i en förening som är medlem i Svenska Sportdykarförbundet. Du ska vara rapporterad för innevarande år i föreningens register i IdrottOnline.

Hur gör jag för att få tävlingslicens?

Från och med 2021 ansöker du om din tävlingslicens via IdrottOnline. Följ stegen i denna manual för att ansöka.

Betalning sker via faktura och denna skickas till den i IdrottOnline angivna e-postadressen. Vill en förening betala för flera licenser går det bra, mejla då fullständigt namn och typ av licens för dom det avser tillsammans med fakturaadress till This is a mailto link.

Uppdaterad: 18 NOV 2020 16:10 Skribent: Frida Linderoth Hedström
Epost: Adressen Gömd


Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all infoforossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px