Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ingvar Eliasson

Workshop i UV-foto och UV-video på Gozo, 17–24 september 2022

20 MAR 2022 17:42
  • Uppdaterad: 20 MAR 2022 17:42

Två platser finns nu lediga på grund av avbokningar. Välkomna att höra av er!
Denna info tas bort när platserna är bokade.

UV-fotokommittén planerar en workshop för dig som vill träna och utveckla ditt fotograferande eller filmande under vattnet. Den äger rum den 17–24 september 2022 på den vackra ön Gozo, den mindre och mera nordliga av Maltas två huvudöar i Medelhavet. Klarblått vatten med en temperatur runt 23-24 grader. Upplägget är en intensiv dykvecka med två landbaserade dyk om dagen, kombinerat med gemensamma bild- och filmdiskussioner, utbyte av erfarenheter, utrustnings- och redigeringstips, mm. Eventuellt blir det båtdyk på vrak en dag, och det är möjligt att träna i poolen på hemmaplan efter andra dyket. Ingvar Eliasson kommer att leda resan och workshoppen, och erbjuda litet teman och utmaningar, men den är i första hand att betrakta som en workshop där vi umgås, inspireras och lär av varandra. I första hand önskar vi att dykpar anmäler sig, fotograf plus assistent eller två fotografer är ok. Dykparen delar rum. Vi kommer att bo i vacker lantlig miljö på gård med självhushåll och tillgång till pool. Dykcentret Calypso Diving Centre i Marsalforn Bay kommer att stötta med dykledning, transportlogistik och fyllning av luft/nitrox. SSDF har goda erfarenheter av samarbete med detta dykcenter och har kört liknande workshops med dem tidigare.

 

Nu önskar vi att få in intresseanmälningar så snabbt som möjligt. Workshopen gäller max 12 deltagare och intresseanmälningarna gäller som turordning, men är inte bindande förrän resan fastställs och bokas. Priset för workshopen kommer att bli ca 620 Euro. I detta ingår all dykning, boende och transfer till och från flygplatsen. Till detta kommer resekostnad till och från Malta, kostnad för självhushållning och eventuell bilhyra för egna bilar. Vi tar emot intresseanmälningar fram till 17 april. Vid intresseanmälan ska du ange hur många personer som intresseanmälan avser, inkl namn och e-postadress till samtliga intressenter. Intresseanmälan sker till Ingvar Eliasson, This is a mailto link. Ingvar svarar även på frågor.

När du sedan bokat in dig på workshopen ansvarar du själv för bokning av resan till och från Gozo, men vi kommer att hjälpa till med förslag, med avresor från Stockholm och Köpenhamn. Du erbjuds 20 % rabatt på bokning som görs med Air Malta.

Men det viktiga nu är att få in intresseanmälningar, så att vi kan säkra vår plats avseende boende och dyksupport!

 

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG!

Skribent: Fredrik Pålsson
E-post: Adressen Gömd

Svenska Sportdykarförbundet
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

Box 11016, 100 61 Stockholm
Telefon 08-699 65 15
E-post This is a mailto link
Organisations nr 802003-1723
Bankgiro 393-7836


Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta digitalt via This is a mailto link / Fakturor skickas till This is a mailto link
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all infoforossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px