Hoppa till sidans innehåll

Stefan Barth


 
Vem är jag?
Jag är en glad kille med ganska brett dykintresse. En av dom som gått den "långa" vägen i förbundet, började med fridykning i Gotlands Dykarklubb så fort jag lyckades ta mig fram och tillbaka över bassängen. Åren innan dess fick jag vara med och bada på det grunda när mina äldre bröder fridök. I tonåren spelade jag undervattensrugby i DK Bottenskraparna, under min värnplikt hade jag möjlighet att ta dykcertifikat och blev sen engagerad i Chalmers Dykarklubb när jag flyttade till Göteborg för att studera. Än idag är jag aktiv i Chalmers DK där jag sitter i styrelsen och kör mycket kurs. Den dykning som ligger mig varmast om hjärtat för tillfället är svensk grottdykning, utbildning av nya dykare samt naturdyk på västkusten, men jag har även ett stort intresse för vrakdykning och undervattensjakt.
Jag har ett stort kallvattensakvarium med inriktning på djup svensk västkust, i och med detta får jag utlopp för mitt marinbiologiska intresse.
Jag dyker på de flesta olika sätt, teknisk dykning, rebreather, sidemount osv, men ser dykning och dykmetoder som ett sätt att ta sig dit jag vill och skalar gärna av och dyker så enkelt som omständigheterna medger.

Vad gör jag i kommittén?

Jag är ordförande.

Vad vill jag?

Jag vill värna sportdykares intressen i samhället och se en utveckling av hela dyksporten i helhet. Min ambition är att vi i framtiden skall se fler utbildade dykare, men framförallt säkrare och kunnigare dykare. Att bredda dykningen och förenkla för dykare tror jag är rätt väg att gå.

Hur når man mig?

Telefon 070-890 58 89 eller e-post This is a mailto link

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:08 Skribent: Frida Linderoth

Svenska Sportdykarförbundet
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

Box 11016, 100 61 Stockholm
Telefon 08-699 65 15
E-post This is a mailto link
Organisations nr 802003-1723
Bankgiro 393-7836


Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta digitalt via This is a mailto link / Fakturor skickas till This is a mailto link
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all infoforossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px