Hoppa till sidans innehåll

Sportdykning

 

Ta sig vatten över huvudet?

 
Vi är många som gör det, varje vecka, och de flesta av oss älskar varje sekund av det. Vissa av oss älskar det så mycket att vi vill låta andra människor uppleva den fantastiska känslan och därför har vi blivit instruktörer.

Varje vecka arbetar massor av människor ideellt i klubbar och föreningar för att just de och deras kamrater ska kunna syssla med något som de tycker är bland det roligaste som finns och det gör de på många olika platser och i de mest skiftande platser och miljöer, från älvar och stenbrott i inlandet till havet runt våra kuster. Vissa föredrar värmen och det kristallklara vattnet i tropikerna medan andra föredrar det lite kyligare och ibland mindre klara vattnet här hemma.

En sak har dock alla de här människorna gemensamt: De är medlemmar i Svenska Sportdykarförbundet, genom sitt medlemskap i någon av de många föreningar som finns i vårt avlånga land. Genom sitt medlemskap får de förutom upplevelsen under dyket även tillgång till en social gemenskap och ett säkerhetstänkande som i många avseenden är ouppnåeligt för den som inte tillhör en klubb. Och därför rekommenderar vi alla dykare i landet att bli medlemmar i Svenska Sportdykarförbundet, organisationen för alla Sveriges dykare, oavsett vilken utbildningsorganisation de tillhör!

Börja dyka

Bilda förening

Svenska Sportdykarförbundet
Skansbrogatan 7, 118 60 Stockholm

Box 11016, 100 61 Stockholm
Telefon 08-699 65 15
E-post This is a mailto link
Organisations nr 802003-1723
Bankgiro 393-7836


Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Posta digitalt via This is a mailto link / Fakturor skickas till This is a mailto link / Fysisk post till Barlastgatan 3
593 31 Västervik

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all infoforossalla 240x240.jpg

Vaccinera klubben.png

dykarna140px