Hoppa till sidans innehåll

Viktigt om Idrottslyftet år 3

03 JUN 2009 08:37
Idrottslyftets år 3 startar den 1 juli 2009. Ansökningar om bidrag från Idrottslyftet år 3 ska göras elektroniskt i IdrottOnline.
  • Skapad: 03 JUN 2009 08:37

Styrelsen för Svenska Sportdykarförbundet har beslutat att förbundet ska vara anslutet till Riksidrottsförbundets system IdrottOnline.

Det innebär - för din förening - att ansökningar om bidrag från Idrottslyftet år 3 ska göras elektroniskt i IdrottOnline. Även återrapportering av beviljade medel ska rapporteras i detta system.

IdrottOnline är en hemsida för föreningen, som bygger på modern teknik och som anpassats för idrotten. Alla föreningar inom den organiserade idrotten erbjuds kostnadsfritt en egen hemsida för nyheter, medlemsregister, anslagstavla, aktivitetskalender, årsrapport och redovisning av det statliga LOK-stödet. IdrottOnline underlättar administration och information i föreningen. Den sköts via internet genom ett enkelt verktyg. Det behövs inga särskilda webbkunskaper - vanlig datorvana räcker bra.

www.rf.se kan du läsa om hur du aktiverar föreningens sida samt hur du kan utbilda dig i att redigera och administrera föreningens IdrottOnline-sida.

Vid frågor; kontakta RF via e-post This is a mailto link.

Skribent: Johanna Strömgren
 

dykarna140px

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info


Vaccinera klubben.png