Hoppa till sidans innehåll

Utvärdering av FRIKS

12 DEC 2013 10:49
Vid varje FRIKS ber vi er att fylla i en utvärdering – vad händer med dem sen? Arkiverar vi bara dem?
  • Skapad: 12 DEC 2013 10:49

Utvärderingarna används för att vi ska få en känsla för om vi har jobbat med rätt frågor och valt bra teman. Målet med FRIKS är att fortbilda våra ledare och instruktörer kontinuerligt och FK:s ambition är att alltid sträva efter att tillgodose våra medlemmar och utövares behov samt att fortsätta hålla en hög nivå på vår fridykning i Sverige.

Vi läser alla underlagen och Emma, som ansvarar för alla utvärderingar, ser till att göra en gedigen sammanställning av både betygen och kommentarerna för varje pass som hålls. I år fick FRIKS som helhet en stark 4 i betyg ur en femgradig skala. Det är ju jätteroligt att ta med oss och vi är väldigt glada att ni som deltog är nöjda!

Vi fick dessutom mycket konstruktiv feedback från deltagarna och vi kommer att ta hänsyn till denna i den mån det går. Sedan finns det fall där det handlar mer om tycke och smak som är svårt att ta hänsyn till eller förändra med tanke på bredden hos våra deltagare; någon tycker ett pass är intressant och bra medan någon annan tycker det är segt och för mycket repetition. Vi fick synpunkter på småsaker som vi enkelt kan åtgärda med bättre namnbrickor, schema och allmän information.

När det gäller praktiska pass på badet har vår plan tidigare varit att ha detta varannan FRIKS eftersom det ställer höga krav på själva arrangemanget att genomföra det. Svårighetsgraden ökar också med antalet deltagare och om vårt mål nu är att locka 200 personer till FRIKS sätter det stora krav på oss att lösa det. Det finns ju lite olika sätt och vi får se hur vi väljer att göra nästa år.

Tänk på att det är era förslag och feedback som hjälper oss att välja intressanta ämnen och aktiviteter inför kommande FRIKSar!

 

 

 

- Fridykningskommittén

Skribent: Fridykningskommittén
 

dykarna140px

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info


Vaccinera klubben.png