Hoppa till sidans innehåll

Tack!

10 MAJ 2011 15:19
Som ni alla vet var det tre långvariga medarbetare i styrelsen som gick av i samband med årsmötet 2011.
  • Skapad: 10 MAJ 2011 15:19

Lars Gustafsson, ordförande i förbundet sedan 2007. Innan det var Lasse ordförande i Västkustens SDF under många år. Under alla år har Lasses stora intresse varit UV-foto och han har varit med och arrangerat ett stort antal SM i sagda sport. Han kommer nu att fortsätta som ordförande i Internationella kommittén och kommer tillsammans med Gunnar Järvholm och våra andra representanter i CMAS att försvara de svenska färgerna. Tack för din insats som ordförande under dessa år.

Patrik Brun, ledamot i förbundsstyrelsen sedan 2007. De senaste åren som vice ordförande och personalansvarig för kansliet. Den som träffat Patrik vet att han alltid är lika positiv och han har varit ett starkt kort i styrelsearbetet. Vi hoppas kunna nyttja dina kunskaper inom olika områden även i fortsättningen.  Tack för din insats.

Linnéa Qvist, ledamot i förbundsstyrelsen sedan 2008. Bland mycket annat har Linnéa varit ungdomsansvarig i förbundet. Med sin energi och sina frågor har hon gett oss andra lite ändrade perspektiv i många frågor. Hon kommer nu att fortsätta som ledamot i Fridykningskommittén. Tack för din insats.

Som ni ser kommer vi att stöta på ovanstående i olika sammanhang i förbundet. Ta då tillfället i akt och tacka dem för deras insats. De har jobbat (och kommer fortsätta att jobba) för dig och mig! -Christer Larsson, ordförande SSDF


IMG_0961

F.v Linnéa Qvist, Patrik Brun, Lasse Gustafsson

Skribent: Frida Linderoth
 

dykarna140px

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info


Vaccinera klubben.png