Hoppa till sidans innehåll

SSDF har ny förbundsläkare!

08 MAJ 2019 14:38
SSDF hälsar Dr Georgios Sidiras varmt välkommen som ny förbundsläkare efter Hans Örnhagen.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2019 14:38

Hans Örnhagen har verkat som förbundsläkare hos SSDF i 38 år! Vi är övertygade om att Hans insats närmast varit heroisk och att Hans insats bidragit till ökat säkerhetstänkande, fördjupade kunskaper i dykerimedicin samt överskridande av gränser och utbyte mellan olika dykeridiscipliner. Ett särskilt tack till Hans publiceras i en annan artikel inom kort.

Dr Sidiras, som nu träder in i rollen som förbundsläkare, har en gedigen dykerikompetens som innefattar både dykning i grekiska marinen, yrkesdykning och sportdykning. Dr Sidiras har även en gedigen dykerimedicinsk kompetens och har bland annat arbetat på tryckkammaren på Karolinska Universitetssjukhuset.

En av de kanske största insatserna och tjänsterna Hans Örnhagen erbjudit är den icke akuta dykerimedicinska rådgivningen på torsdagar.

Denna kommer att fortsätta men i annan form. Den fasta tiden utgår då Dr Sidiras är i klinisk tjänst och arbetar oregelbundna timmar. Det går utmärkt att e-posta vilken tid på dygnet som helst och svar kommer inom ett par dagar. Det går även bra att ringa, men e-post är att föredra.

Dr Sidiras uttrycker en stor glädje i att ha uppdraget som ny förbundsläkare för SSDF och har som sitt största intresseområde att förbygga skador och dykeriolyckor.

Vi hoppas och tror att Dr Sidiras genom sin gedigna bakgrund och sin vänliga och spännande personlighet kommer att vara en viktig person inom svensk och internationell dykning! 

Du hittar kontaktinformation till Dr Sidiras här.

Varmt välkommen!

Skribent: Frida Linderoth
Epost: Adressen Gömd
 

dykarna140px

Postadress:
Svenska Sportdykarförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996515
E-post: This is a mailto link

Se all info


Vaccinera klubben.png